Besök!!

Idag kommer världens bästa mamma och världens bästa systrar till Barcelona!
Gissa vad jag har sett fram emot detta :-)

Annars idag så hade jag trade marketing, ämnet var väl helt okej, men när man har en lärare som säger OKAY 11.5 ggr i minuten så blir det lite segt att lyssna. Jag räknade faktiskt under två stycken 5 minuters intervall och fick i princip samma resultat med 11. Det innebär att han sagt sisådär OKAY 2500 ggr under dagen klass....
Två av killarna i min klass räknade även dem efter att det fick se mitt resultat, dem fick t o m ännu högre snitt med upp emot 14 och 19 ggr per minut...bör väl tilläggas att killen snackade väldigt fort!

I lördags vår det utgång på Berry Black och Mary's Place. Kvällen var en riktigt top-notch kväll :) som avslutades med en trevlig promenad hem med Sara som blev längre an vad jag väntat mig. Sara insisterade på en taxi, men jag som trodde min gata låg bara 3 kvarter ner tyckte dte var väldigt onödigt... Visade sig dock vara närmre 8 kvarter nedåt istället för 3! Sorry miss Paulsson :)

Men fick lite fina bilder på vägen hem iaf :)



Nu blir det ett litet sista pluggryck innan jag ska åka och möta mamma och systrar runt 8-snåret.

Hej hej!

Update från sommaren i Barca

Jo  ni, nu har sommaren allt kommit till Barcelona och stada har fått ett helt annat liv, alla uteserveringar är öppna och träden är gröna (vilket passar denna stad mycket bättre än utan).

Nu är det bara sex veckor kvar i skolan och sista växel har lagts i. Nu är det mest projektet som kommer att ta mycket tid. Förutom det läser jag lite Green marketing - väldigt intressant - communication, trade marketing, customer loyalty (nästa vecka börjar den)

Igår hade jag, Maria, Emma och Sara en heldag på stranden. Som ni såg så doppade ölänningen sig! Men någon var ju tvungen att dokumentera detta så jag fick (var tvungen) avstå bad denna gång. :-)



Idag hade jag communication och sen gick jag ner en sväng på Ramla Catalunya. Det är nämligen Sant Jordis dag här idag vilket innebär att man ger varandra rosor och böcker (böckerna säljs även vääälidgt mycket billigare just idag - världsbokdagen dessutom) Alla tjejer fick även en ros i skolan idag från Jordi såklart (tror att han är programsansvarig på EADA?)

Så såhär såg det ut på Rambla Catalunya idag :-)



Nu ska jag ta och förbereda för presentationen vi har imorgon och senare blir det nog en kycklingwrap till middag...

En stor fin ros till er alla!

RSS 2.0