Princesa 23!

Var det självklara valet för 23-årsdagen :-)

Här nedan har ni lite bilder från gårdagen som blev en toppenkväll med klassen och mina andra vänner härnere.
Dem var för övrigt väldigt snälla mot födelsedagsbarn på Princesa 23... Brownie med grädde, glass och jordgubbar (till mig)  + shot till allihopa bjöd dem på. Sen fick jag även en Cava flaska av någon där - trevlig överraskning för allihopa :-)







Nu idag blir det plugg med projektet och imorgon börjar jag en ny kurs - Brand management (tror jag)
Annars kan det vara Sales management (forecast), E-marketing eller Pricing policy som också är kommande nya kurser...I alla fall så har dem glömt att ge oss pärmen så jag har för första gången ingenting att förbereda ...yay!! :-)

Kram på er alla från en färsk 23 åring..


Födelsedag / Birthday / Cumpleaños

Vilken bra dag jag har haft hittills, det bästa är att den inte är slut än heller :-)

Dagen börjar med att världens bästa roomie kommer in med ljus och Chokladbollar (åh vad jag har saknat dessa!) och födelsedagspresenter :-) Fick en jättemysig start på dagen med värmeljusfrukost också!

När jag kommer till skolan blev dte väldigt mycket gratulationspussar och inte nog med detta får jag ett jättefint diadem med guldiga antennbollar dinglandes. Dessa ska bäras hela dagen (men jag tog av dem när jag gick på gatan hemåt) ..fick lite konstiga blickar från dem andra MBA-studenterna, men vad gör man inte... :-)
Utöver guldantenner fick jag god tårtbakelse och fint födelsedagkort med jättefina hälsningar från allihopa...
Bild kommer på guldantennerna, bakelsen och klassen :-)

Ikväll blir det firande med kompisar  och klassen på Princesa 23 (gjorde dessutom en klockren bokning via telefon idag - e himla nöjd med den spanskainsatsen).
Jag återkommer med lite bilder och uppdateringar imorgon!

Tack så mycket för alla er fina hälsningar :-) Är jättekul att läsa!!

Besitos till er alla

Lördag med klassen...

Igår hoppade jag mindre i sängen och var istället ute med klassen på La Fira för att fira en tjej som fyllde...
Var verkligen en toppenkväll med jättetrevligt ställe och BRA musik blandning.... :-)

Här nedanför ser ni några folk från min härliga klass...


Fredag

Kväll i stora rummet på C / Valencia....



Uppdatering för Lördagskvällen kommer....

Just ja, när jag inte hoppas i sängen så pluggade jag till tentan på måndag i Product Policy
Håll tummarna imorgon :-)

Perdona, tienes un momento?

Är en återkommande fråga idag. Förmiddagen fram till klockan14 har vi tillbringat med att göra enkätundersökningar på stan. Detta visade sig inte helt lätt (man vet ju själv hur trevlig man är när någon kommer fram och vill fråga något)
Resultatet av fyra timmarns frågande blev 25 ifyllda enkäter. Bättre än inget i alla fall. SKa kanske nämna att undersökningarna var anknytna till vår marknadsplan för designern och varumärket Antonio Miró.

Resten av dagen kommer jag tillbringa med plugg för Product Policy tentan som jag har på måndag. Jag hoppas att detta blir en snällare tenta än den förra fredagen :-).
Senare ikväll kommer finbesök från Valencia :-) som jag ser fram emot!




Tidigare i veckan har följande hänt:

Måndag: Lektioner  och första presentation av marknadsplanen. Jag ser att frösta gruppen går upp utan några som helst stödpapper eller något alls... får lite smått panik. I Sverige har nästan alla någon form av stöd vid presentationer, men alltså icke..Var inte mycket att göra än att lägga undan papprena och gå upp tomhänt. Detta gick dock över förväntan och jag är ganska nöjd med min papperslösa-insats.

Efter skolan gick vi i klassen och åt på en irländsk pub. Happy hour där innebar att en öl kostade 1 euro. Synd att man inte gillar öl så himla mycket, men colan var inte dum den heller, och maten gick ner bra den med!

Tisdag tillbringades hela dagen i skolan och jobb med projektet. Inte mycker mer att tillägga förutom äggmacka och sova.

Onsdag: Lektioner och plugg, middag och sova

Generellt skulle man kunna säga att livet härnere är allmänt som onsdagen :-)

Adieu  på er alla!
(katalanska)

Veckan som gått

Har varit fullt upp med första tentan i fredags, lägg då sedan till att första utkastet på vårt projekt ska presenteras imorgon. Så för att sammanfatta veckan så har det mesta bestått av plugg och äta ungefär.
Igår lyckades dock jag, Sara och Maria ta en drink ute på en väldigt nice-ig bar. Trevlig atmosfär och goda drinkar :)
Och ett vädligt trevligt JA    ..... HAAAA av Miss Paulsson :)

Tentan jag hade i fredags var i Distribution Policy. Innan tentan säger han att vi har 1,5 timme på oss (Här började stressen byggas upp, bara 1,5 timme!!?) När jag sedan vänder upp pappret och ser fyra stora analysfrågor ökar stressen ännu mer. Resultatet kan bli lite hursomhelst, väldigt bra, vädligt dåligt - helt omöjligt att veta. Resten av klassen verkade också väldigt fundersamma så det känns ju bra ialla fall :-)
Jag vet ialla fall att jag föredrar att ha 5 timmar på mig och inte stressa!

Idag när jag gjort veckans storkok (blev kyckling, mango, tomat, creme fraiche och lite buljong - himla gott!) så märkte jag resultatet av denna stressiga vecka! Här i Spanien har vi fått lära oss att diskar man med diskborste så går stekpannan sönder så man ska änvända en svamp istället. Jag och Maria har dock både svamp och diskborste, men för att göra lägenhets Roser glad så använder vi svampen till stekpannan. Ialla fall så hade jag diskborsten och svampen i diskhon och står och diskar som vanligt.

Rätt som det är kommer jag på mig själv med att jag har diskat diskborsten med svampen och satt den i diskstället. Ojojoj...Det kanske är ett tecken på att jag blir som Monica (Vänner) och kommer börja dammsuga dammsugaren med lilla köksdammsugaren :-)

Nu på kvällen /eftermiddagen har jag och roomien varit och turistat lite. Vi tog oss en vsäng förbi La pedrera och Sagrada familia - DEm såg sig lika ut sedan mitt senaste besök för tre år sedan.


Nu blir det att förbereda presentationen inför imorgon och kanske ta en liten kvällmacka...

Kramar till er alla!

PS. Jag har funderat på en sak. Hur kan det vara så att väldigt många spanjorer (tonåringar) går med "gympapåsar" på ryggen? Ni vet sådana man hade på lågstadiet för idrotten och med bara snören som man drog åt. Det är varken särskilt smickrande eller ergoniskt eller 2009.. :-)

RSS 2.0